سازمان ملل: ۱۰ هفته است، غذا، دارو، آب و چادر وارد غزه نشده است یمن فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: پشتوانه ژئوپلیتیک ایران، کشور را به زانو در نخواهد آورد+ فیلم ادعای ارتش صهیونیستی درباره تلاش برای ترور محمد السنوار ترامپ: می‌خواهم با ایران به توافق برسم تا دنیا جای امن‌تری شود یمن، قلب سرزمین‌های اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سردار سلامی: قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جولانی با ترامپ دیدار می‌کند عارف با پدر شهید آل‌هاشم دیدار کرد جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد
سرخط خبرها

ارز دولتی برای دارو‌های وارداتی پابرجاست| مکمل‌های دارویی جزو کمبود‌های دارویی محسوب نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۱۸۸۴۱
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
ارز دولتی برای دارو‌های وارداتی پابرجاست| مکمل‌های دارویی جزو کمبود‌های دارویی محسوب نمی‌شود
مدیر قرارگاه اصلاح سیاست‌های ارزی دارو سازمان غذا و دارو گفت: برای دارو‌های وارداتی همچنان ارز دولتی تعلق می‌گیرد و برای دارو‌های تولید داخل حذف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، بهره‌مندی همه دهک‌های درآمدی از یارانه دارو، اضافه‌نشدن پرداخت از جیب بیماران و در مواردی کاهش آن، اجرای بیمه همگانی سلامت برای افراد فاقد بیمه، برقراری پوشش بیمه‌ای برای دارو‌هایی که پیش از این تحت شمول حمایت‌های بیمه‌ای نبوده‌اند، کاهش کمبود‌های دارویی، منطقی‌شدن تجویز و مصرف دارو و کاهش تقاضای القایی، کنترل قاچاق معکوس و رشد صادرات رسمی دارو و حمایت ویژه از دارو‌های مصرفی بیماری‌های مزمن، خاص و صعب‌العلاج، ازجمله اهداف اجرای طرح دارویار است.

پیش از اجرایی‌شدن طرح دارویار مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان برای تحت پوشش قراردادن افراد فاقد بیمه در قانون بودجه ۱۴۰۱ تصویب شد و ۳ دهک اول جامعه «حدود ۶میلیون نفر» بدون مراجعه حضوری و رایگان از سوی سازمان بیمه سلامت، بیمه شدند. افرادی که تاکنون پوشش بیمه نداشته‌اند برای قرارگرفتن در لیست بیمه باید به دفاتر پیشخوان یا سامانه بیمه سلامت مراجعه کنند. برای اطمینان از برخورداری یارانه دارو هم نرم‌افزار داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها به شکلی تغییر پیدا کرده که در رسید دریافتی بیمار، میزان پرداختی، بیمه یارانه و پرداختی بیمار به تفکیک مشخص خواهد شد.

برای دارو‌های تحت پوشش بیمه هیچ تغییری نمی‌کند و در برخی اقلام کاهشی هم خواهد بود. ۱۱۹قلم از این دارو‌ها هم که مصرف بیشتری در جامعه دارند، تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند؛ بنابراین پرداخت از جیب مردم برای این دارو‌ها اگر در مسیر بیمه‌ای تهیه شوند، کاهشی هم خواهد بود. ۳۶۶ قلم ضروری پرمصرف برای بیماری‌های قلبی، عروقی و دیابت هم مشمول بیمه خواهند شد. درصورت لزوم بیمه‌ها این آمادگی را دارند تا اقلام بیشتری را به این فهرست اضافه کنند. درباره دارو‌هایی هم که تهیه آن‌ها نیاز به نسخه پزشک ندارد (OTC) افزایش قیمت لحاظ نشده است.

از ۲۳ تیر ماه مسیر تامین دارو باید از طریق نسخه پزشکی انجام می‌شود. بیمارانی که دارو‌هایی را به‌صورت متداول استفاده می‌کنند باید به پزشک مراجعه کرده و ضمن معاینه مجدد، نسخه دارو دریافت کنند. اما براساس پیش‌بینی‌ها برای کسانی که دارو را در مدت‌زمان طولانی‌تری استفاده می‌کنند، امکان تجدید نسخه با تایید پزشک در سامانه الکترونیک وجود دارد و نیازی به پرداخت حق ویزیت مجدد نیست.

حیدر محمدی افزود: در طرح دارویاری تنها ارز دولتی دارو‌های تولید داخل حذف شده و مابه التفاوت نرخ دارو توسط بیمه‌ها و یارانه دارو پوشش داده می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو بطور مستمر کمبود‌های دارویی را رصد می‌کند، تصریح کرد: این کار از طریق داروخانه‌های مرجع، دانشگاه‌های علوم پزشکی و سامانه پیش بینی انجام می‌شود، در این سامانه شرکت‌های داروسازی میزان تولید را اعلام می‌کنند و اگر ماده اولیه کم باشد، هشدار از طریق پیش بینی داده می‌شود تا به سرعت کمبود دارویی برطرف شود.

به گفته وی، کمبود‌های دارویی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارجاع داده می‌شوند تا با جایگزینی مشکل رفع شود.

محمدی ادامه داد: دارو‌هایی که برند هستند، اقلام دارویی زیبایی، چاقی، لاغری و جنسی و مکمل‌ها نیز جزو کمبود‌های دارویی محسوب نمی‌شوند، این اقلام تولید داخل بوده و در بازار دارویی همواره عرضه می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->